Zomerse musthaves voor huis, tuin, keuken & strand

Want tropische sferen kun je gewoon zelf creëren

Vijf noviteiten voor thuis en op vakantie die de zomer leuker, gemakkelijker en mooier maken.

Y-Ply multifunctioneel relaxkrukje

Zitten of liggen zoals jij wil en waar jij wil: met de Y-Ply relaxkrukjes creëer je overal een perfecte plaats om te zonnen, lezen of slapen. De Y-Ply krukjes zijn verstelbaar zodat je iedere positie aan kan nemen: je kan er bijvoorbeeld liggend je hoofd erop laten rusten of met je rug tegen leunen.  In elkaar gevouwen is de Y-Ply niet groter dan een magazine en met een gewicht van slechts 540 gram niet veel zwaarder dan een flesje water. De multifunctionele Y-Ply krukjes zijn in zeven verschillende kleurtjes beschikbaar en hebben een adviesprijs van €24,95. Kijk voor verkooppunten op www.TenClifestyle.nl/verkooppunten.

Lexon design speakers voor in, op en naast het water

Draadloos, compact en stijlvol: met deze Mino X Outdoor en de Tykho speaker ben je overal voorzien van je favoriete zomerse deuntjes. Zelfs tot inhet zwembad.  De Mino X Outdoor Bluetoothspeaker is namelijk niet alleen waterbestendig maar kun je ook gewoon ophet water laten drijven. Dankzij de felle zomerse kleurtjes is hij bovendien overal goed zichtbaar. De Mino X Outdoor is slechts 4 cm hoog dus past gemakkelijk in je strandtas of zelfs je handtas. De Tykho van Lexon met retro look is niet alleen een 3FM radio (zoals het design al doet vermoeden) maar ook een Bluetoothspeaker. Met een afmeting van 14 x 4,5 x 8,1 cm kun je er ook heel cool mee over het strand paraderen zonder last van je schouder te krijgen. Adviesprijs Mino X Outdoor €39,99, Tykho 3FM/BS €59,99.  Kijk voor meer informatie opwww.prefix-design.com     

ETNA Retro Koelkast in tropische ‘smaakjes’ en dessins

Ga jij niet naar een tropisch eiland op vakantie? Dan komt het tropische eiland gewoon naar jouw keuken. De kleuren van de nieuwe ETNA Retro Koelkasten zijn vernoemd naar zomerse cocktails zoals Silk Pina Colada, Kir Royal Red en Sea Breeze Green. Zo houd jij de drankjes en hapjes heerlijk koel en heb je tegelijkertijd een exotische eyecatcher in de keuken. Wil je echt het eilandgevoel ervaren? Dan heeft ETNA deze zomer de limited edition Urban Jungle, het winnende ontwerp van de ETNA designwedstrijd in Nederland. De ETNA Retro koelkasten zijn verkrijgbaar vanaf €779,-, de Limited Edition Urban Jungle heeft een verkoopprijs van €1.449,-. Kijk voor meer informatie op www.ETNA.nl.

Uhmm lunchbox annex bord voor zomerse lunches

Op een duurzame manier een salade meenemen zonder dat dressing eruit ontsnapt en zeker weten dat je lunch in veilig materiaal verpakt is? Het Deense Designmerk heeft daar een mooie oplossing voor. De vouwbare Uhmm lunchbox annex bord is gemaakt van polypropeen (BPA-vrij), een betrouwbaar en veilig materiaal dat geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt en bovendien recyclebaar is. Dankzij dit oersterke materiaal kunnen de Uhmm boxes ook gewoon in de vriezer, magnetron en de vaatwasser. De Uhmm box, verkrijgbaar in 10x18x5cm en 10x12x7cm (diepte x breedte x hoogte) heeft een adviesprijs van €20,-. Kijk voor alle verkooppunten op www.TenClifestyle.nl/verkooppunten.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, beeldmateriaal en samples neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via
barbara@prmatters.nlof bel 06- 4480 2699.

Zomerse musthaves voor huis, tuin, keuken & strand | PR Matters