PR services

PR services

PR Matters zorgt dat er over je gesproken wordt in de media. Hoewel geen PR campagne hetzelfde is, leveren we de volgende 5 basis PR services:

# PR mailing

Een vlot en doeltreffend persbericht, goed beeldmateriaal en een perslijst met de juiste mensen. Dit zijn de gereedschappen om aan de slag te gaan en de pers te benaderen. Een persmailing is altijd inclusief het monitoren van de resultaten en rapportages zodat je een goed overzicht hebt van het bereik en de mediawaarde van jouw investering. Tip: deel de publiciteit via jouw eigen kanalen, delen is vermenigvuldigen!

# PR onderzoek

Iedereen is dol op onderzoeken, zo ook de pers. PR Matters zorgt ervoor dat de vragenlijsten leiden tot nieuwswaardige resultaten. Voor de juiste databases werken we soms samen met een onderzoeksbureau, soms heeft de klant een kwalitatieve database die gebruikt mag worden. Na het onderzoek wordt er een persbericht opgesteld en kan de pers benaderd worden met het nieuws. Net zoals bij een PR mailing zorgt PR Matters voor een zorgvuldige monitoring van de resultaten in de media.

# Product sampling

PR Matters zorgt er voor dat een nieuw product bij de juiste bloggers en redacteuren komt zodat zij het kunnen testen en reviewen. Dat begint met een goede selectie van media en het goed afstemmen van de wensen en verwachtingen.

# Content creatie

Nieuwsbrieven, webteksten, advertorials en columns: aan de behoefte aan content komt geen einde. PR Matters zorgt voor pakkende teksten, afgestemd op de lezer. Op tijd, binnen budget en resultaatgericht.

# Van woorden tot daden: strategie

Wat is onze boodschap als bedrijf en hoe maken we deze concreet? Lastige vragen waar hulp van buitenaf vaak snel tot goede inzichten en ideeën leidt. PR Matters helpt bedrijven met het verwoorden van hun boodschap en zet duidelijk op papier hoe woorden in daden omgezet kunnen worden.

Voor meer informatie over de PR services van PR Matters neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte en prijs.

contact opnemen

PERSBERICHTEN

alle persberichten
Nieuwste outdoor game YOU.FO

Nieuwe uitvinding op spelgebied is een combinatie van Lacrosse, Zwerkbal…

Verder Lezen
UniePlaza gaat verder onder de vlag van people@places

Nieuwe kantorenmarkt vraagt om flexibilisering van werk- en ontmoetingsplekken, persoonlijke…

Verder Lezen
Rafael van der Vaart door Hisense opgesteld voor EURO2020

Hisense koppelt ex-international en voetbal-analist aan merk Hisense is voor…

Verder Lezen
Pelgrim lanceert collectie in 100% matzwart

Keukenmerk Pelgrim lanceert als eerste in de markt een serie…

Verder Lezen