Contact

PR Matters

PR Matters is ontstaan vanuit het inzicht dat de kracht van PR voor ieder bedrijf bereikbaar moet zijn. Ik werkte voor grote bedrijven en zag dat de PR budgetten veel lager waren dan de advertentiebudgetten, terwijl de effecten sterker waren. Mijn gedachte was: dat moet toch voor veel meer bedrijven interessant zijn? Veel bedrijven waren of zijn nog niet bekend met wat PR is en hoe het werkt. Ik zie het als mijn taak om hen hierbij te helpen door PR simpel, effectief en betaalbaar te houden.

PR Matters heeft maar weinig woorden nodig om het echte verhaal achter een bedrijf te herkennen en dit te vertalen naar sterke content en positieve publiciteit. De kracht van PR is dat je de free publicity niet koopt. Media schrijven over je omdat ze je nieuws relevant, leuk, mooi of interessant vinden. Deze publiciteit is veel betrouwbaarder en geloofwaardiger dan een commerciële boodschap en dat hebben mensen meteen door. Dat doet ertoe. Daarom de naam PR Matters, aangenaam kennis te maken!

Hartelijke groet,

Barbara Willems
PR Matters

Contact

Mail of bel gerust met vragen over wat PR Matters voor je bedrijf kan betekenen. We werken snel, effectief en zijn flexibel.

barbara@prmatters.nl
06- 4480 2699

Postadres:
PR Matters
Monseigneur Borretstraat 25
5375 AA Reek