Zo doen de Hollywoodsterren dat: sexy met een maatje meer

Onderneemster brengt de Amerikaans rode loper materiaal naar Nederlandse vrouw

Hollywoodsterren zoals de Khardashians, Adele, Amber Riley en Christina Hendricks geven het goede voorbeeld. Vrouwen met een maatje meer moeten hun vormen niet verbergen maar juist accentueren. Daarvoor je hoef je als Nederlandse vrouw niet naar Beverly Hills te vliegen om te shoppen maar kun je terecht bij LadyPlusFashion.com. Ondernemer Meriam Boldewijn wil met haar collecties vrouwen met een maatje meer laten zien hoe zich beter in hun vel kunnen voelen door de juiste kleding.

De veelal Amerikaanse merken in de webshop maken het voor vrouwen met een maatje meer mogelijk om zich stijlvol, smart en sexy te kleden. Het begint bij het kiezen van de goede maat, die een wereld van verschil kan maken.  De nieuwe collectie jurken is zowel geschikt voor feestelijke, zakelijke als meer casual gelegenheden en varieert in prijs van circa € 99, 95 tot € 249,95.

Ladyplus collectie - PR Matters

LadyPlusFashion.com

De gemiddelde vrouw in Nederland heeft maat 42 staat op het internet. Alleen: geen enkele vrouw is gemiddeld, iedere vrouw is anders en op haar manier verleidelijk. Meriam Boldewijn, oprichter van webshop LadyPlusFashion.com, pleit voor het opnemen van je maten voordat een kledingstuk gekocht wordt. De goede maat en de accenten op de juiste plaatsen, dat is het geheim. De modellen op LadyFashionPlus.com zijn het toonbeeld van elegante vrouwelijkheid en zelfbewustzijn. De webshop biedt een modieuze collectie jurken, tops en broeken in de maten S (40/42) tot en met 2XL (56/58).

Noot voor de redactie
In de bijlage sturen we u enkele jurken met prijs- en merkinformatie. U kunt meer beelden downloaden via WETRANSFER. Voor meer beelden, productinformatie en samples kunt u contact opnemen met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06- 4480 2699.