‘Wrap’ je tuin deze winter in kokos, rijststro en jute

Duurzaam tuinieren betekent niet alleen werken met natuurlijke materialen maar er ook voor zorgen dat je bomen en planten lang meegaan. Helemaal als er, zoals de weermannen verwachten, een strenge winter aankomt. Met de natuurlijke Nature beschermproducten zorg je ervoor dat bomen veilig en warm de winter doorkomen. It’s a wrap!

1.    Winterbeschermingsmat van rijststro

Rijststro biedt goede isolatie tegen lage temperaturen en laat de plant tegelijkertijd goed ademen. De winterbeschermingsmat is gemaakt van natuurlijke materialen en eenvoudig om een stam te binden. De Nature mat van rijsstro heeft een afmeting van 100x150cm en is 1 tot 1,5 cm dik. Nature winterbeschermingsmat rijststro € 14,95 per rol.

2.    Multifunctionele plantbeschermingsschijf van kokos

Deze multifunctionele schijven bieden bescherming en zorgen voor een optimale groei van de planten tijdens de koudere maanden. Ze beschermen de planten tegen lagere temperaturen, sneeuw en vorst. Daarnaast voorkomen ze de groei van onkruid en zorgen ze voor een gelijkmatige bewatering door het vocht op te nemen en door te geven aan de grond. De Nature plantbeschermingsschijf van kokos zijn in drie formaten verkrijgbaar vanaf € 4,49 per 3 stuks.

3.    Jute afdekhoes

Deze jute afdekhoes van natuurlijke materialen is als een fijne winterjas voor grote planten en boompjes. Als materiaal beschermt jute tegen lage temperaturen en tegen ongedierte. De afdekhoezen zijn verkrijgbaar in 75×100 cm en 125×150 cm. Nature jute afdekhoes in medium € 9,49 (doorsnede 75 cm), groot € 20,95 (doorsnede 125 cm) per stuk.

De Nature®tuinproducten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken, bouwmarkten en diverse webwinkels. Voor meer informatie kijk opwww.naturegardening.eu.

Over Nature®
Bij je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 900 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.