35 jaar WOLF-Garten multi-star® – het game changing systeem voor tuin en garage

En met deze noviteiten is de hele tuin én de dakgoot in no-time bladvrij

Het was in de zomer van 1982 dat Otto Wolf het multi-star® systeem in zijn garage bedacht. Voor iedere tuinklus had hij een ander product nodig en dit paste simpelweg niet meer aan de wand, dat moest toch slimmer kunnen. De oplossing? Eén basissteel waarop je een hulpstuk naar keuze klikt. Het duurzame WOLF-Garten multi-star® systeem bestaat inmiddels uit 90 delen en is in miljoenen garages, schuren en tuinhuisjes te vinden. Om de 35 -jarige verjaardag te vieren geeft WOLF-Garten nu 35 jaar garantie en introduceert zij twee nieuwe producen, de 4-in-1 bladhark en de multifunctionele gootreiniger.

Het multi-star® systeem is niet alleen duurzaam en ruimtebesparend omdat er minder stelen nodig zijn. Het is ook ergonomisch omdat men een steel kan kiezen die past bij zijn of haar lichaamslengte.

  1. Multi-star® dakgootreiniger
    Blaadjes scheppen zonder ladder

Deze GC-M dakgootreiniger van WOLF-Garten combineer je eenvoudig met een telescopische steel waardoor men vanaf de grond bij de goot kan en er geen gevaarlijke ladder meer nodig is. De reiniger heeft aan de ene zijde een borstelkop met geïntegreerde schraper én een schep aan de andere zijde. De telescopische steel is verkrijgbaar vanaf € 29,95 en de dakgootreiniger heeft een adviesprijs van € 44,95.

  1. Multi-star® 4-in1 bladhark
    De hele tuin perfect blad- en afvalvrij

De bladeren van het gras harken en snoeiafval weghalen is altijd een dankbaar maar intensief karwei. Afhankelijk van het aantal bladeren en de ruimte is de hark breder of smaller te maken en te passen naar een werkblad van 20, 48,of 76 centimeter. Tot slot is de multi-star® 4-in1 bladhark in te vouwen zodat hij minder ruimte inneemt in de schuur. De WOLF-Garten 4-in-1 bladhark heeft een adviesprijs van € 44,95.

WOLF-Garten
Een eye-catching gele wolfskop op een rode achtergrond: al generaties wordt dit bekende beeldmerk geassocieerd met gedegen tuingereedschap. Precies zoals de Duitser August Wolf voor ogen had toen hij 1922 het inmiddels wereldwijde bekende tuinmerk oprichtte. Vandaag de dag biedt WOLF-Garten een brede range tuinproducten voor alle seizoenen; van bollenplanter en grasmaaier tot sneeuwschuiver. Sinds juli 2017 combineert MTD Products de distributie van de tuinmerken Robomow, WOLF-Garten, Cub Cadet en de andere MTD merken. MTD heeft haar hoofdkantoor in Cleveland, Ohio en heeft wereldwijd meer dan 10.000 werknemers in 183 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Rosmalen.