Wolf-Garten A400E topscore op BesteKoop.nl

Testresultaat:  ‘Kooptip met een griffel’

De reviewsite BesteKoop.nl testte de WOLF-Garten A400E en de gazonmaaier scoorde maar liefst een een gemiddelde van 8,6.  ‘Dit is een van de beste grasmaaiers die we hebben getest. En dat voor een gemiddelde prijs!,’ schrijft de redactie. De WOLF-Garten A400E presteerde met name goed op gebruiksvriendelijkheid, resultaat en design. De BesteKoop.nl redactie omschrijft de maaier als ‘een kooptip met een griffel’.

De WOLF-Garten A400E (adviesprijs €299,95) is een elektrische maaier met mulchsysteem, waardoor het gemaaide gras superfijn gemaakt wordt en vervolgens als voedingsbron weer op het gazon terecht komt. De tester benoemt als belangrijke voordelen van de A400E de grote maaibreedte, stevige duwbeugel en krachtige motor. Dat de mulchfunctie met één knop geactiveerd kan worden, wordt ook als een belangrijk voordeel genoemd. De WOLF-Garten A400E werd op een ruig terrein, met heuvels en gaten, getest om het optimale uit het apparaat te halen. Zelfs op een hobbelig stuk ging het mulchen moeiteloos..

Review
Afgelopen week verscheen het testrapport over de WOLF-Garten A400E op BesteKoop.nl. Dit is hoe de enthousiaste redactie de resultaten samenvat:  Dit is een van de beste grasmaaiers die we hebben getest. En dat voor een gemiddelde prijs! Een kooptip met griffel. Lekker no-nonsense design, sterke motor, ruime maaibreedte en een goede duwbeugel. Maaien en mulchen doet de A400E van Wolf-Garten als de beste’.

Dit is de tweede keer in korte tijd dat WOLF-Garten tot favoriet werd gekozen, kort geleden was het de WOLF-Garten A340E die tot Beste Koop werd gekozen door de Consumentenbond

Om de hele review te lezen ga naar https://www.besteproduct.nl/grasmaaiers/495719#besteproducttest

Kijk hier voor meer productinformatie over de  WOLF-Garten A400E:
https://www.wolf-garten.com/nl/producten/gazons/elektro-accumaaiers/detail/ean/4008423861174/pcat/electricmowers/