Van muurbloempje tot flower power: ETNA lanceert nieuwe Volkswagen Bulli koelkast in bordeauxrood

ETNA brengt opnieuw een ode aan de kleurrijke en avontuurlijke sixties met een nieuwe editie van de Volkswagen Bulli koelkast. De RBT154BOR is uitgevoerd in bordeauxrood met roomwit, waarbij de kenmerkende chromen details en het Volkswagen logo natuurlijk niet ontbreken. Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli en gecombineerd met het iconische jaren ’60 design én de technologie van vandaag.

Met deze bordeaux met roomwit gekleurde koeler van 154cm hoog en energielabel E maak je een statement in je interieur. Naast een ruim koelgedeelte (229l) met LED verlichting beschikt het model  over een handig vriesvak (25l) met Low-Frost, waardoor ijs- en rijpvorming minimaal is en je minder vaak hoeft te ontdooien.

Voedselverspilling? Niet cool

Voedselverspilling is nooit hip geweest en met de ETNA RBT154BOR kun je eten extra lang bewaren. Voor groente en fruit beschikt de koelkast over een grote CrispZone lade met speciale vochtigheidsregeling, zodat groente en fruit langer vers blijven. De FreshZone lade is de koelste zone van de koelkast en is ideaal voor vlees en vis en zelfs voor fruit en groente. Het eten in deze lade blijft langer vers en behoudt zijn geur, kleur en smaak. Dynamische koeling met Ion Air zorgt voor een stabiele temperatuur in de hele koelkast om eten nog langer vers te houden.

Voor de fans

In mei 2020 verraste ETNA de Volkswagen fans al met de eerste Bulli koelkast in lichtblauw, de RBT154BLA. Deze kleur was niet geheel toevallig: het was ook de oorspronkelijke kleur waarin Volkswagen de Bulli bus lanceerde in de sixties. Pas later zijn er, op verzoek van de reislustige fans, meerdere kleuruitvoeringen van de Bulli bus bijgekomen. De tijdloze klassieker is tegenwoordig weer terug-van-nooit-echt-weggeweest en populair als vervoermiddel, camper of als verzamelobject.

Van muurbloempje tot flower power

Met de Volkswagen Bulli geef je de keuken een verrassende retro-glam uitstraling. Was de koelkast eerst nog het onopvallende muurbloempje, tegenwoordig stralen ze zelfbewust als een volwaardig interieurstuk. Gedurfd maar charmant, uitgesproken maar altijd stijlvol.

ETNA Volkswagen Bulli RBT154BOR € 1899,-, ETNA Volkswagen Bulli RBT154BLA € 1849,-

Voor meer informatie en inspiratie kijk op de ETNA Bulli pagina.