Van fietspad tot terras met de Blue stripes fietstas

Bij het zien van de Blue stripes fietstassen van New Looxs krijg je direct een vrolijk vakantiegevoel. De klassieke marine look straalt zon, strand en vrijheid uit. Ga je tijdens een fietstocht pauzeren op het terras, dan neem je de Tosca Blue stripes gewoon mee als schoudertas.

Wil je wat meer spullen meenemen of boodschappen doen, dan zal je met de Joli Double de boot niet missen. De tassen zijn gemaakt van waterafstotend polyester en voorzien van reflectie aan beide zijden voor extra zichtbaarheid. Stijlvol, functioneel en veilig.

Tosca Blue stripes
De Tosca Blue stripes fiets- annex schoudertas heeft een ruim hoofd-, binnen- en voorvak met handige ritsen. De fietshaken berg je onopvallend op aan de achterzijde. Verkoopprijs €45,95.

Joli Double Blue stripes
De Joli Double Blue stripes is een ruime, dubbele fietstas met een praktische indeling. Naast de twee grote hoofdvakken, kun je ook nog spulletjes opbergen in de zijvakken. De tas heeft een snelle gespsluiting in marineblauw. Verkoopprijs €59,95.
Kijk voor alle verkoopadressen op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, samples en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met PR Matters:
Barbara Willems – 06 –4480 2699 – barbara@prmatters.nl