Uhmmm: de uitvouwbare lunchbox annex bord

Duurzaam, origineel maar vooral multifunctioneel

Vergeet het boterhammenzakje en de saaie broodtrommel: het Deense designmerk Uhmmm komt met een uitvouwbare lunchbox die zelfs een boterham met pindakaas leuk maakt om te eten. Of je dagelijkse portie yoghurt, salade of rijst, want deze kun je ook gewoon in de lunchboxes meenemen. De Uhmmm boxes zijn gemaakt van polypropeen (code 5 veilig), een betrouwbaar en veilig materiaal dat geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt en bovendien recyclebaar is.  Dankzij dit oersterke materiaal kunnen de Uhmmm boxes ook gewoon in de vriezer, magnetron en de vaatwasser.

Er zijn twee formaten en in zeven zachte tinten; wit, transparant, mocca, licht blauw, mint, roze en licht grijs. Omdat de boxes uitvouwbaar zijn nemen ze na gebruik minimale ruimte in je tas, de kast en de vaatwasmachine in. Je kunt zelf kiezen welke kleur siliconen strip je wil om de box mee dicht te maken. Van stoer mocca met een zwarte strip tot fris mint met een babyblauwe strip. Uhmm, don’t wrap if, fold it!

De Uhmmm box, verkrijgbaar in 10x18x5cm en 10x12x7cm (diepte x breedte x hoogte) heeft een adviesprijs van € 20,-. Kijk voor alle verkooppunten van de Uhmm boxes op www.tenclifestyle.nl.