Simply zen: doe-het-zelf terrasvijver

Snel te plaatsen en te stylen naar je eigen tuinstijl

Vijvermerk Ubbink® zorgt ervoor dat je eenvoudig je eigen terrasvijver aan kunt leggen. Water in de tuin moet tenslotte rust geven en geen stress. Bovendien is het niet alleen goed voor de sfeer maar ook voor het milieu. Al met een kleine vijver zorg je voor extra regenopvang, wat geen overbodige luxe is.  Ubbink® heeft twee gemakkelijk aan te leggen terrasvijvers die je vervolgens kunt aanpassen aan de stijl van je tuin of terras. Allereerst een strakke terrasvijver die je zowel boven- als ondergronds kunt plaatsen. Wil je een wat meer natuurlijke uitstraling creëren dan is een voorgevormde vijver van oersterk GVK of budgetvriendelijk PE materiaal een slimme oplossing.

  1. Ubbink® Quadra Deco

Deze terrasvijver van 78×118 centimeter is eenvoudig te plaatsen en te combineren met een frame naar keuze. Voor een bovengrondse vijver is er een ombouw van vurenhout. Plaats je de terrasvijver in de grond dan geeft het roestvrijstalen frame een stijlvolle uitstraling. Kies je alleen voor de basisvijver dan kun je natuurlijk ook kiezen voor planten of keien als aankleding. Ubbink® Quadra C3 basisvijver € 119,00 Ubbink® Quadra Woodframe€ 167,00 Ubbink® Quadra RVS Inoxframe € 239,00

  1. Ubbink® voorgevormde all-weather terrasvijvers

Met deze sfeervolle voorgevormde vijvers van GVK (glasvezelversterkte kunststof) tover je de tuin snel om tot je eigen paradijsje. Het materiaal is bovendien UV- en vorstbestendig en oersterk en kan dus ook bovengronds geplaatst worden. De ronde ´Mars´ vijver is 60 centimeter diep en slechts 160cm breed. De ´Venus´ vijverbak in L-vorm geeft ieder hoekje wat extra’s en is 200x170cm. Ubbink® Mars € 899,00 Ubbink® Venus € 1099,00. Op alle modellen krijgt men 15 jaar garantie.

  1. Ubbink® vijver voor kleiner budget

Niet alleen voor iedere tuin maar ook voor ieder budget is er een vijver op maat. De voorgevormde Ubbink vijvers van PE zijn er al vanaf 43,50 voor een model van 120 cm breed, zoals de Start. De vijvers van dit materiaal zijn gemaakt om in de grond te plaatsen. Ubbink® PE vijvers vanaf € 43,50.

Wil je de vijver verder aankleden dan heeft Ubbink® een breed assortiment om het plaatje compleet te maken.  De Ubbink® vijverproducten zijn verkrijgbaar tuin- en vijverspeciaalzaken, bouwmarkten en diverse webwinkels. Voor meer informatie kijk op www.outsideliving.com.

Over Ubbink®
Het Nederlandse vijvermerk Ubbink® is een gevestigde naam op het gebied van water lifestyle in de tuin. Met honderden producten in het assortiment maakt zij iedere waterbeleving in de tuin mogelijk. Van pittoresk waterornament tot een glamorous zwembad.