Tuinnoviteiten: 5 Luxe design thermo- en regenmeters

Het weer is en blijft een favoriet gespreksonderwerp van Nederlanders. Misschien is het daarom ook niet verrassend dat het internationale tuinmerk Nature de meeste regen- en thermometers hier in ons land verkoopt. Dit voorjaar introduceert zij een serie design producten zodat je het weer in stijl kunt monitoren. 

NATURE_Small

Nature Thermometer Swing luxe Deze zilverkleurige thermometer van aluminium doet gracieus haar werk dankzij haar verfijnde looks. De thermometer (Ø18 cm) is bevestigd op een flexibele houder van 118 cm lang die stevig in de grond te bevestigen is. Adviesverkoopprijs € 24,95.

Nature Thermometer Lolly Staande Luxe De zilverkleurige Lolly Stand Luxe is gemaakt van aluminium en staat stevig haar mannetje in de tuin en op het terras. De temperatuur is duidelijk af te lezen van de zwart/witte meter Ø15 cm, die rust op een slanke voet van 128,5 cm lang. Maar is zonder voet ook aan de muur te bevestigen. Adviesverkoopprijs € 39,95.

Nature Thermometer Lolly Hangend Luxe Deze Nature thermometer bevestig je met een zuignap aan het raam zodat je letterlijk en figuurlijk een oogje op het weer kan houden. Maar is zonder zuignap ook aan de muur te bevestigen. De aluminium thermometer in stijlvol zilver (H 16 x Ø 7,2 cm) heeft een transparante plaat en duidelijke zwarte letters. Adviesverkoopprijs € 24,95.

Nature Weerstation Lolly Luxe Voor wie een stapje verder wil gaan dan alleen het aflezen van de temperatuur komt Nature met dit weerstation in Lolly design. Met deze baro-, hygro- en thermometer zijn respectievelijk de luchtdruk, de luchtvochtigheid en de temperatuur te meten. Vooral de barometer helpt om het weer te voorspellen. Daalt de luchtdruk (en zakt de barometer) dan zal het weer slechter worden. Zie je de luchtdruk stijgen dan is er, hoera, beter weer op komst. Het zilverkleurige weerstation Lolly Luxe is gemaakt van aluminium en iedere meter heeft een doorsnede van 7,2 cm.  Je hangt weerstation Lolly Luxe met een zuignap op het raam. Maar is zonder zuignap ook aan de muur te bevestigen. Adviesverkoopprijs € 69,00.

Nature regenmeter Triangle Luxe In de moestuin, het gras of op het terras: deze regenmeter met origineel design is altijd transparant over hoeveel regen er exact gevallen is. De triangelvormige meter leunt op een 80 cm lange aluminium voet en heeft een transparant meetgedeelte met duidelijke zwarte markeringen.  Adviesverkoopprijs € 44,95.

De Nature® tuinproducten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken, bouwmarkten en diverse webwinkels. Voor meer informatie kijk op www.naturegardening.eu.

Over Nature® Bij je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 900 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Noot voor de redactie

Voor hi-res beelden, informatie en samples neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of 06- 4480 2699. Wilt u een product testen voor een blog of artikel? Laat het mij even weten!