Tassen die werken

3 Laptoptassen voor op de fiets: stijlvol, stevig en slim
Nederlanders maken gemiddeld 250 tot 300 fietsritten per jaar, waarvan de helft ongeveer naar werk of school. Het Nederlandse merk New Looxs heeft dit seizoen daarom weer een aantal stijlvolle, stevige en slimme laptoptassen voor op de fiets in haar collectie.

Sportief en slim
Deze Sports Messenger Bag is gemaakt van waterafstotend polyester én heeft zelfs nog een extra regenhoes. De (schouder)tas heeft een gepolsterd insteekvak voor een 15 inch notebook of tablet en heeft daarnaast nog een aantal handige opbergvakken. De Sports Messenger is in Black of Sand verkrijgbaar. De instelbare fietshaken kun je onopvallend opbergen in een ritsvakje. New Looxs Sports Messenger € 65,95.

Business as casual
De New Looxs Lapina schoudertas is zakelijk maar toch casual dankzij de retro uitstraling. De Lapina heeft een verstelbare schouderband en is geschikt voor een notebook of tablet tot 15 inch. De fietshaken kun je onopvallend opbergen in het ritsvakje aan de achterzijde. New Looxs Lapina € 56,95.

Altijd-bij-de-les rugzak
Deze laptoptas van New Looxs is ideaal om mee naar school te nemen. De rugzak voor op de fiets heeft een stevig vak voor een laptop maar ook voldoende ruimte voor andere spullen. De Nevada is gemaakt van waterdicht bisonyl en te koop in zilver en zwart. New Looxs Nevada € 59,95.

De drukste fietspaden van Nederland
Denk jij ook iedere morgen ‘wat is het druk’? Misschien fiets je wel op één van de drukste fietspaden van Nederland:
– Utrecht – Smakelaarsveld, Vredenburg, Jaarbeursplein
– Amsterdam – de Ruijterkade en de Weesperzijde
– Groningen – Grote Markt
– Nijmegen – van Diemerbroeckstraat

Kijk voor verkooppunten op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.