Tas op de fiets, lach op je gezicht

Werken, boodschappen doen, sporten en de kinderen van hot naar her brengen; vrouwen die alles lekker op de fiets doen voelen zich energieker en vrijer. Precies het gevoel dat New Looxs ook met haar fietstassen wil bereiken.

De praktische tassen hebben een ruime inhoud, slimme vakjes en zijn waterafstotend. Dit seizoen bestaat de collectie uit enerzijds levendige kleuren en dessins, anderzijds uit een meer strakke en klassieke look.

Genova – De zacht roestkleurige Genova Single is een schouder/fietstas van waterstotend canvas en afdekbare haken en afneembare schouderband. De tas is ook in een dubbele versie te koop en heeft een reflectieband op de zijkant. Adviesprijs 69,95 euro.

Alba – De zwarte Kathy Single is een handige shopper die tevens als schoudertas te dragen is en heeft een subtiel bloemenpatroon. De tas heeft handige vakken en een reflecterende bies. De Kathy is ook in beige en in een dubbele uitvoering verkrijgbaar. Adviesprijs is 52,95 euro.

Tosca Hanna –  De Tosca Hanna Flower handtas voor op de fiets is vrolijk, modieus en hip. Gemaakt van waterafstotend Polyester dat de bloemetjes op de tas levend houdt. De tas heeft een inhoud van 16 liter en is verkrijgbaar in rood, zwart, blauw en roze. Verkoopadviesprijs 44,95 euro.

Eclypse – Deze trendy boodschappentas pak je gemakkelijk van je fiets dankzij de slimme haken en het handige handvat. De Eclypse is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft een extra ruim voorvak. Verkoopadviesprijs 54,95 euro.