SodaStream lanceert vier nieuwe Flavors in duurzame glazen fles

Maak van je bruiswater een sprankelend fruitig drankje

Het is weer lente, en dus het seizoen bij uitstek om volop te genieten van een heerlijke frisdrank op een terras. Om je water een fruitige smaak te geven zónder tussenkomst van een plastic fles, introduceert SodaStream vier nieuwe Flavors verpakt in een duurzame glazen fles. De Flavors bevatten geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

Naast de bestaande Classics, Mocktails en Fruit Drops, brengt SodaStream nu vier nieuwe Flavors op de markt. De Flavors Red Berry Mix, Blackcurrent, Fruit Mix en Orange Mix zijn unieke smaken met 50% vruchtensap om je SodaStream (bruis) water een extra fruitige smaak te geven.

Voor de beste smaak vul je 1/9 van je glas of fles bruiswater met de SodaStream Flavor. Vervolgens kan je ervoor kiezen om nog verse garnering toe te voegen, zoals bessen of limoenschijfjes, om je fruitige drankje helemaal af te maken. Klaar, nu genieten maar!

De Flavors zijn beschikbaar in vier heerlijke smaken: Red Berry Mix (frambozen 20%, aardbeien 15%, kersen 15%), Blackcurrent (zwarte bessen 50%), Fruit Mix (witte druiven 30%, sinasappel 10%, citroen 10%) en Orange Mix (sinasappel 50%). De fles heeft een inhoud van 440 ml en is goed voor tot vier liter drank. De SodaStream Flavors zijn heerlijk te mixen met zowel bruisend als plat water. Ze zijn verkrijgbaar bij onder andere Blokker, MediaMarkt, BCC en SodaStreamStore.nl.Consumentenadviesprijs: 4,99 euro.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-apparaat maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.