Sodastream Fruit Drops: Maak je water fashionable en fun

Personaliseer je water met de Studio Edition en een van de suikervrije Fruit Drops-smaken

De tijd dat duurzaam en gezond synoniem stonden voor saai en smakeloos is gelukkig voorbij. SodaStream liet zich voor dit seizoen dan ook inspireren door de trends op het gebied van mode, interieur en food. Fashionable maar duurzaam en met een fruitig aroma. Zo lanceert SodaStream deze maand Studio Edition: een limited edition bruiswaterapparaten in retro pastelkleuren. Om je water op een gezonde manier een vleugje smaak te geven zonder extra plastic afval te creëren introduceert SodaStream drie smaken Fruit Drops in een klein glazen flesje.

De SodaStream Studio Edition modellen zijn verkrijgbaar in Icy Blue en Pink Blush. Net als de reguliere zwarte en witte Spirit-toestellen, zijn de gekleurde exemplaren eenvoudig in gebruik, worden ze gekenmerkt door hun stille werking en bieden ze verschillende bruisniveaus. De bruiswatertoestellen worden geleverd met een CO2-cilinder waarmee je tot wel 60 liter water bruisend maakt (en dus 60 plastic literflessen kunt besparen). De SodaStream Studio Edition apparaten hebben een adviesverkoopprijs van € 99,- en zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue en SodaStreamstore.nl.

Fruit Drops: een vleugje aroma, zonder suiker De SodaStream Fruit Drops smaken Lemon, Orange en Raspberry bestaan uit natuurlijke aroma’s waardoor de toevoeging van suikers en andere stoffen overbodig is en het drankje geen calorieën bevat. In haar wereldwijde strijd tegen plastic afval ontwikkelde SodaStream een handzaam glazen flesje voor de Fruit Drops. Met slechts een flesje Fruit Drops van 40 ml kun je fruit aroma toevoegen aan in totaal 20 liter water. Dat bespaart dus 20 plastic flessen van 1 liter. SodaStream Fruit Drops hebben een adviesverkoopprijs van € 4,99 per flesje.

Kijk voor meer informatie op www.sodastream.nl.

Over SodaStream SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 46 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Blokker, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en BCC.