Pelgrim introduceert eerste 3 in 1 oven met 100% stoomfunctie

Een oven, magnetron en stoomoven in één: Pelgrim introduceert de eerste 3 in 1 oven met volwaardige stoomoven. Wie grote kookwensen heeft maar een kleine keuken, hoeft dus geen concessies meer te doen.

Dit bespaart niet alleen ruimte maar ook tijd, je hoeft maar één apparaat schoon te houden en in te stellen. Dat laatste gaat heel eenvoudig dankzij een intuïtief menu met foto’s en vele voorgeprogrammeerde recepten. Je kan zelfs meerdere stappen, zoals stomen en bakken, vooraf achter elkaar instellen. De bakstanden die je vaak gebruikt kun je opslaan. Dus niet meer ieder weekend op de verpakking spieken op hoeveel graden het stokbroodje ook al weer gebakken moet worden.

Een combinatie oven waarmee je gerechten kunt bereiden met 100% stoom: gek genoeg bestond het nog niet. Pelgrim zag dat veel mensen twee, soms wel drie, verschillende ovens naast elkaar plaatsten, terwijl zij uiteindelijk slechts een fractie van de mogelijkheden gebruikten. Daarom komt het 100-jaar jonge Nederlandse keukenmerk nu met een mooi en makkelijk alternatief in matzwart of RVS. Ruimte, energie en tijd verspillen is tenslotte niet meer van nu.

Efficiëntie-pur-sang
Bij het ontwerp van de oven en het menu stond efficiëntie, en dus gemak, voorop. Zo heeft de oven maar liefst 50 liter bakruimte en kan er op meerdere niveaus tegelijkertijd gebakken worden. Wil je een stukje gestoomde zalm met knapperig korstje bereiden, dan kun je het fasebakken in een keer instellen zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Na gebruik is de 3 in 1 oven snel en gemakkelijk schoon te maken door het stoomschoonprogramma. De keuken is tenslotte de plek waar je niet alleen wil koken maar ook wil lachen, praten, zingen en tot rust wil komen.
De Pelgrim 3 in 1 oven is verkrijgbaar in matzwart en RVS en heeft een verkoopprijs van 2.129,-. Kijk op www.pelgrim.nl voor de geselecteerde Pelgrim dealers bij jou in de buurt.

Pelgrim
Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Mooi makkelijk van Pelgrim.