Nieuwste outdoor game YOU.FO

Nieuwe uitvinding op spelgebied is een combinatie van Lacrosse, Zwerkbal en ‘Lucht Hockey’

Het is fun, sportief en elegant: YOU.FO maakt deze zomer zijn entree in heel Europa. YOU.FO is een innovatief sport- en vrijetijdsspel, gebaseerd op het gooien en vangen van een aerodynamische ring met speciaal ontworpen sticks. Je speelt het freestyle met zijn tweeën of in teams van drie of vier mensen. Je scoort door de ring in het vlak van de tegenstander te werpen. Distributeur Brookline levert YOU.FO inmiddels aan retailers in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Video: https://youtu.be/KCCKcrolnUE

YOU.FO vraagt spelinzicht en souplesse; je pikt de ring op met de stick en werpt hem naar een teamgenoot, zonder dat je loopt met de ring aan de stick. Deze officiële sport is contactloos en kan overal gespeeld worden, van park tot strand en van schoolplein tot sportzaal. Het is de droom van de YOU.FO oprichters om een wereldwijd geaccepteerde sport- en vrijetijdsspel te worden dat mensen blij maakt, samenbrengt en tot beweging aanzet.

Jongensdroom: van idee tot werkelijkheid

YOU.FO werd al in 2011 bedacht door de Nederlandse Bas Ruyssenaars, die als tiener werd geïnspireerd door sporten zoals voetbal, Jai Alai (‘s werelds snelste balspel) en frisbee. Bas creëerde altijd zijn eigen sportgames met materialen in en om het huis. Het idee voor YOU.FO was een van die dingen: de rubberen ring van zijn hond en een grote houten stok als lanceerzwaard. Het spel won onder andere de ‘European Award for Innovation’ en was finalist op de ISPO Brand New, ’s werelds grootste sportvakbeurs.

YOU.FO wordt op de markt gebracht door fun sports distributeur Brookline, dat ook Spikeball en KanJam levert in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Een YOU.FO Fun Set met twee sticks, een ring en een draagzak heeft een verkoopadviesprijs van € 49,95. Kijk voor speluitleg, wedstrijden en sets op https://brookline.nl/youfo/.