New Looxs introduceert fietstassen in trendkleur groen

Pantone®, Lidewij Edelkoort en stylisten wereldwijd rapporteerden al dat groen een van de trendkleuren van 2021 zal zijn. New Looxs liet zich door deze trendkleur inspireren voor haar nieuwe collectie tassen voor op de fiets. Meer groen op straat is tenslotte altijd een goed idee. Zo ontwierp het Nederlandse merk een groene, stoere backpack met laptopvak, een stijlvolle groene schoudertas en bijpassende boodschappentas. Meer groen op straat is altijd een goed idee!

  1. Odense Backpack met laptopvak

De oersterke Odense Backpack heeft een  speciaal vak voor een laptop en is ook geschikt voor elektrische fietsen. Dankzij de hoes over de verstelbare schouderbanden blijft de tas schoon zodat je kleren niet vies worden als je de rugzak omdoet na een (modderig) fietstochtje. De Odense tassenserie is gemaakt van waterafstotend 500D TPU materiaal en voorzien van reflectie voor extra zichtbaarheid in het donker. De Odense tassen zijn verkrijgbaar in zwart en groen. Verkoopadviesprijs € 84,95.

2. Tendo Nomi: schoudertas en fietstas in één

Deze tas is een oplossing voor wie vaak op de fiets stapt en veilig een handtas mee wil nemen. De Tendo Nomi is namelijk een ruime handtas die je snel en stevig achterop de fiets bevestigt. Zo heb je altijd je handen vrij en zijn je spullen bovendien goed beschermd dankzij het waterafstotende polyester en een reflecterende regenhoes. Het ontwerp van de Tendo Nomi is niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Zo kun je na gebruik de fietshaakjes afdekken en is de tas voorzien van verschillende handige opbergvakken. Dankzij de schouderband hang je de tas makkelijk aan je schouder. Naast trendy groen is de Tendo Nomi ook verkrijgbaar in rood en zwart. Verkoopadviesprijs € 68,95.

3. Lilly Nomi boodschappentas

De Lilly Nomi kun je letterlijk en figuurlijk voor een boodschap wegsturen. De boodschappentas is gemaakt van waterafstotend polyester en is voorzien van reflectie zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. De Lilly Nomi is een boodschappentas die je eenvoudig van de fiets haalt en waarbij de haakjes in een ritsvakje weggewerkt zijn. De boodschappentas is verkrijgbaar in groen, rood en zwart en heeft een verkoopadviesprijs € 48,95.  

De nieuwe New Looxs collectie is verkrijgbaar bij fietsspeciaalzaken en online winkels, kijk voor alle verkooppunten op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar van London tot Kopenhagen.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, samples en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met PR Matters:
Barbara Willems – 06 –4480 2699 – barbara@prmatters.nl