New Looxs Cotton – Fietstas van katoen, net als toen (maar dan anders)

Stevig katoen, subtiele details en een stijlvolle retro look

Katoen is één van de meest gebruikte stoffen in de modeindustrie. Maar een katoenen tas voor op fiets? Ja, dat kan nu dus ook. New Looxs ontwikkelde een serie tassen van waterafstotend katoen. De Cotton serie heeft een klassieke uitstraling en omvat drie modellen die in black, grey en blue verkrijgbaar zijn. De Mondi Single en Double voor aan de bagagedrager zijn vooral handig voor boodschappen. De Utah is een ruime schoudertas en de Postino beschermt je laptop of tablet.

Cotton Mondi  

De retro denim Mondi schouder/fietstas is verkrijgbaar als Single schoudertas of in Double uitvoering en gemaakt van waterafstotend katoen. De Mondi Single heeft een verstelbare en afneembare schouderband, een drukknoopsluiting en subtiel afdekbare fietshaakjes.  De Cotton Mondi Double bestaat uit twee tassen en is eenvoudig te bevestigen. De Cotton Mondi tassen zijn voorzien van een reflecterend logo voor extra veiligheid. New Looxs Cotton Mondi Single € 56,95, New Looxs Mondi Double € 67,95.

Cotton Postino

De Postino laptop/schoudertas voor op de fiets is gemaakt van waterafstotend katoen en heeft naast gepolsterd insteekvak voor een laptop ook handige opbergvakken. De schouderbanden zijn verstelbaar en de fietshaakjes kunnen onopvallend in een ritsvakje opgeborgen worden. New Looxs Cotton Postino € 59,95.

Cotton Utah

De superruime en flexibele Utah schoudertas van waterafstotend katoen is met klittenband ook op de voordrager te bevestigen. De stoere tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband en is aan beide zijden voorzien van reflecterend logo. New Looxs Utah € 59,95.

Kijk voor verkooppunten op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948

Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.