Cadeautip: New Looxs fietstas voor ‘groene’ fashionista’s

Wat moet je iemand cadeau doen die de laatste mode volgt, aan het milieu denkt en ook nog eens sportief is? Wat dacht je van een stijlvolle fietstas om het hele plaatje compleet te maken. Met deze nieuwe New Looxs fietstassen uit de Zarah lijn stap je altijd elegant en goed voorbereid de fiets op.

De ruime New Looxs Lily Zarah boodschappentas (links) bevestig je eenvoudig achterop de fiets met de twee afdekbare haakjes. Naast het grote hoofdvak heeft de tas ook nog drie handige opbergvakjes. De Lily is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft een reflecterend vlak voor extra veiligheid in het donker. Adviesprijs New Looxs Lily Zarah €42,95.

De Tosca Zarah schoudertas (rechts) biedt voldoende ruimte voor je dagelijkse spulletjes en wat boodschappen of een sportoutfit. De Tosca is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft twee afdekbare haakjes aan de achterzijde. De tas heeft aan beide zijden een reflecterend vlakje voor extra veiligheid wanneer het donker is. Adviesprijs New Looxs Tosca Zarah €42,95.

Kijk voor verkooppunten op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948

Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.