Nederlandse man in stijl op de pedalen

Geen excuus om de fiets te laten staan

Nederland zal dan wel geen Europees Kampioen voetbal worden in 2018 maar is (helaas) al wel kampioen zitten: ruim een derde van de Nederlanders zit meer dan 7,5 uur per dag! Wat is voor Nederlanders nou gemakkelijker om meer te bewegen dan door vaker op onze fiets te stappen? New Looxs motiveert de Nederlandse man met een nieuwe collectie tassen voor op de fiets die passen bij de modetrends van 2018: koele en frisse kleuren en robuuste materialen in een klassiek (en 100% waterproof) jasje.

Fietsen is gezond voor hart en bloedvaten én verbetert je humeur. Bovendien verbrand je er gemiddeld 500 kilocalorieën per uur mee. Met 22,7 miljoen fietsen in Nederland heeft bovendien ieder huishouden wel minimaal één fiets staan. Geen excuses om niet de fiets te pakken dus. Nog leuker als je daar een bijpassende tas bij hebt natuurlijk die past bij je stijl, je spullen beschermt én tegen een oer-Hollands buitje regen kan.

Werk & studie: retro schouder/fietstas met laptopvak
De retro Postino is een stoere laptoptas voor op de fiets, gemaakt van waterafstotend katoen. De tas heeft een gebolsterd vak voor een laptop of tablet en drie extra insteekvakken. Met de afdekbare fietshaken plaats je de tas eenvoudig achterop de fiets. De Postino heeft een inhoud van 16,5 liter en is verkrijgbaar in zwart, grijs en blauw. Adviesprijs € 59,95.

Multifunctioneel: 100% Waterproof rugzak/fietstas met laptopvak
De nieuwe Varo Backpack is gemaakt van 420D polyester en 100% waterproof. De zwarte rugtas heeft een rolsluiting voor optimale bescherming.  De Varo heeft een laptopvak en extra opbergvakken voor kleinere spullen. Dankzij de reflecterende print is de fietser in het donker beter zichtbaar. Met de verschuifbare haken bevestig je de tas snel en stevig achterop de fiets. Stoer, krachtig én praktisch dus.  Adviesprijs € 115,95

Kijk voor verkooppunten op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.