Motorola lanceert VerveLife 100% draadloze koptelefoons

Motorola brengt deze maand een collectie draadloze Bluetooth-koptelefoons op de markt onder de naam VerveLife.

Deze bestaat uit vijf lichtgewicht koptelefoons, waarmee het merk zich voornamelijk richt op de sportieve gebruiker die in alle vrijheid en onder alle (weers)omstandigheden naar muziek wil kunnen luisteren. Alle VerveOnes koptelefoons hebben een ingebouwde microfoon, een oplaadbare casing en zijn compatibel met iOS en Android. Via de VerveLife app kunnen de koptelefoons opgespoord worden. In september 2016 zal ook een VerveCam+ aan de serie toegevoegd worden waarmee beelden live op YouTube kunnen worden gedeeld.

VerveLife App
De koptelefoons communiceren via Hubble Connect van Motorola met de VerveLife app. Hiermee is de Bluetooth-koptelefoon in geval van verlies terug te vinden via de laatste locatie waar er verbinding met de app was. In de VerveLife app kan ook worden ingesteld hoeveel geluid, zoals uit het verkeer, kan worden doorgelaten om veiligheid te waarborgen. Tevens kan de equalizer eenvoudig ingesteld worden via Hubble Connect.

VerveLoop+ voor de meest intensieve workouts
De VerveLoop+ is het model voor de meest intensieve sportactiviteiten en is waterbestendig en lichtgewicht. De hightech koptelefoon biedt stereo HD-kwaliteitsgeluid tot een bereik van 45 meter van de bron. Dankzij de vier meegeleverde maten oordopjes en frames is een goede pasvorm verzekerd. De batterij van de VerveLoop+ gaat tot 9,5 uur mee. Adviesprijs: VerveLoop+ € 89,99.

VerveRider en VerveRider+ voor sportieve muziekliefhebbers
Deze draadloze headset met extra ondersteuning in de nek is gemaakt voor de actievere gebruiker en heeft een batterijduur tot 12 uur.  De koptelefoon biedt HD-geluidskwaliteit en heeft een geïntegreerde microfoon. De VerveRider+ geeft tevens bescherming tegen water en zweet. Adviesprijzen: VerveRider € 79,99, VerveRider+ € 99,99.

VerveOnes en VerveOnes+ voor totale vrijheid
De VerveOnes en de waterbestendige VervesOnes+ draadloze oordopjes bieden stereogeluid in HD-geluidskwaliteit, hebben een batterijduur van 12 uur en een dubbele microfoon voor extra heldere telefoongesprekken.  Beide modellen worden geleverd met vier verschillende vervangbare oordopjes voor een perfecte pasvorm en zijn Siri en Google Now compatibel.  Adviesprijzen: VerveOnes € 199,99, VerveOnes+ € 249,99.

VerveCam+
De VerveCam+ 2.5K camera met ingebouwde Image Stabilizer filmt 30 frames per seconde met een beeldhoek van 138 graden. De camera heeft een waterbestendige case waarmee tot 30 meter onder water gefilmd kan worden. Met de VerveLife app kunnen video´s bewerkt worden en is live streaming mogelijk. Adviesprijs: VerveCam+ €249,99. (Beschikbaar vanaf september 2016).