Martijn Wijnen en Ernest Hoen treden toe als partners Businesscoach NL

UTRECHT – Businesscoach NL heeft twee nieuwe partners die in de rol van businesscoach MKB-ondernemers gaan begeleiden bij het realiseren van duurzame bedrijfsgroei. Ernest Hoen (51), zelf ook ondernemer en eigenaar van UniePlaza en Martijn Wijnen (49), senior strategisch adviseur, gaan per direct aan de slag. Bij Businesscoach NL werken gekwalificeerde businesscoaches aan de hand van het beproefde MKB Canvas ®, een praktische groeimethodiek gebaseerd op de negen pilaren waarop iedere succesvolle MKB-organisatie is gebouwd.

Ernest Hoen

Zelf een bevlogen ondernemer, voormalig directielid bij Schouten & Nelissen en een bedrijfseconoom die cijfers in de context weet te plaatsen. Ernest houdt van aanpakken, doorzetten en resultaat boeken.  ‘Het is mijn passie om MKB ondernemers zelf tot inzichten te laten komen, door hen en de organisatie een spiegel voor te houden. Vervolgens kun je tot actie overgaan en de onderneming verbeteren en laten groeien.een sterkere leider worden.’

Martijn Wijnen

Hij hielp internationale labels zoals L’Oréal en McGregor met het bouwen van merken en nam plaats op de directiestoel van verschillende MKB bedrijven en werkt zelfstandig als strategisch adviseur.  Overal waar hij komt en succes ziet, valt Martijn één ding op: alleen de ondernemers die oprecht met plezier aan hun bedrijf werken, leveren topprestaties. Een inzicht waar hij nu, als businesscoach ook andere MKB ondernemers bij helpt zodat zij hun bedrijf kunnen laten groeien.

https://businesscoach.nl/mkb-canvas/

Noot voor de redactie

Voor meer informatie neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06- 4480 2699.