Laat maar waaien: 5 multifunctionele design luchtverkoelers

Duux lanceert draadloze ventilatoren, air coolers met muggenverjager en veelzijdige mobiele airco’s

Duux maakt een einde aan het ‘one-size-fits-all’ tijdperk op het gebied van luchtverkoeling. Het Nederlandse merk lanceert een collectie design ventilatoren, aircoolers en mobiele airco’s voor wie het deze zomer koel en luchtig wil houden, thuis en op vakantie. Ga je voor draadloos, compact of extra krachtig? Duux brengt 5 nieuwe modellen uit voor verschillende behoeften, gebruiksmomenten en woningen. De producten worden tevens gecombineerd met andere functies om de luchtkwaliteit te verbeteren, zoals luchtbevochtiging, muggenverjaging en luchtontvochtiging. Zeg vaarwel tegen onproductieve dagen achter je laptop, zweterige uren in de keuken of slapeloze nachten!  

Flow
Luchtkoeler, bevochtiger en muggenverjager in een

De compacte Flow koelt de lucht, verbetert de luchtvochtigheid en beschikt over een antimuggenmodus om muggen te verjagen. Het filter in deze luchtkoeler absorbeert water en produceert zo een heerlijk koele luchtstroom binnen een bereik van 10m². Flow is met zijn slanke design in wit of antraciet niet alleen stijlvol maar ook compact: zijn voetafdruk neemt minder dan een A4’tje in beslag. Deze alleskunner heeft een sterke ventilator, groot bereik en een watertank van bijna 10 liter. Bovendien verbetert hij de luchtvochtigheid en is hij tot 13 uur te gebruiken zonder dat je de watertank hoeft bij te vullen. Flow is tevens voorzien van een ionisator om stofdeeltjes in de lucht te vangen en te filteren. Duux Flow € 159,99

Whisper Flex
Volgt je stilletjes waar jij gaat en staat
De Whisper Flex is de ideale ventilator voor wie niet stil kan zitten: de ventilator is namelijk super flexibel! Dankzij de optionele accu kun je hem gemakkelijk verplaatsen en met de verlengbuis kun je hem instellen als tafel- of vloermodel. Bovendien kun je de ventilator zowel horizontaal als verticaal laten oscilleren in een van de 26 standen. Dat doet de Duux Whisper Flex, verkrijgbaar in wit en zwart, ook nog eens allemaal fluisterstil zodat je rustig kunt gaan slapen of ongestoord een boek kunt lezen in de tuin. Duux Whisper Flex € 129,99.

Globe tafelventilator
Duurzame krachtpatser
De Globe tafelventilator heeft dankzij zijn krachtige motor een bereik van maar liefst 7 meter. Zet je hem op je bureau, aanrecht of in de caravan, dan biedt hij verkoeling aan de hele ruimte. Duux ontwikkelde Globe namelijk niet alleen met een sterke DC-motor maar ook met horizontale (90⁰) en verticale (80⁰) oscillatie. Globe is verkrijgbaar in wit en zwart en heeft 3 standen die in te stellen zijn met de slimme touchbediening of de afstandsbediening. Gelukkig doet Globe dit allemaal wel duurzaam: hij is voorzien van LED indicatie lampjes en in de laagste stand gebruikt hij slechts 2W. En wil je rustig gaan slapen? Dan stel je de automatische time-out modus in zodat hij uit gaat wanneer jij in slaapt valt. Duux Globe €69,99

Flow Mini
Directe verkoeling

Laat je niet misleiden door zijn omvang. Flow Mini is perfect in staat om de lucht 4 tot 5 graden koeler te maken. In tegenstelling tot gewone ventilatoren blaast Flow Mini lucht door een vochtig filter om een koel briesje te verspreiden. Met zijn compacte design in wit of antraciet past hij op elke tafel of nachtkastje, zodat je binnen handbereik de instellingen kunt aanpassen via de touchbediening met verlichte knoppen. Zijn krachtige ventilator heeft een bereik tot 4m² en ondanks zijn minimale stroomverbruik heeft hij een continue gebruikstijd van 5 uur. Wil je de blaasrichting aanpassen? Zet dan eenvoudig het ventilatierooster omhoog of omlaag. Duux Flow Mini € 69,99

Blizzard
Krachtige mobiele airco met luchtontvochtiger
Deze mobiele airco maakt het leven op hete dagen een stuk aangenamer. Thuis, op het werk of op vakantie is dit je nieuwe sidekick. Duux Blizzard is een mobiele airco met front output voor extra efficiënte verkoeling in ruimtes tot 28m². Dankzij de wielen en grepen aan weerszijden kun je hem overal neerzetten. Blizzard is weliswaar compact maar ook krachtig: hij heeft een koelvermogen van maar liefst 12.000 btu/u. Dat is zo’n 8m³ luchtverplaatsing per minuut. Met zijn 3 handmatig instelbare snelheden, automatische koelmodus (actief bij temperaturen vanaf 23⁰C), superstille nachtmodus en automodus biedt de Blizzard voor elk wat wils. Hij beschikt tevens over een ontvochtigingsmodus voor de ideale luchtvochtigheid. De touch bediening van Blizzard’s geïntegreerde digitale LCD-scherm geeft de omgevingstemperatuur weer. De slanke afstandsbediening met silicone toetsen kan worden opgeborgen in het apparaat zelf. Duux Blizzard vanaf € 599,99.

De nieuwe zomercollectie van Duux is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij MediaMarkt, CoolBlue, Bol.com, BCC, Wehkamp, Fonq en Duuxstore.com.

www.duuxstore.com


Over Duux
Het Nederlandse merk Duux (een woordcombinatie van Dutch en Luxury) is al twintig jaar dé specialist op het gebied van luchtbehandeling. Duux gelooft in het belang van een schone en gezonde leefomgeving voor iedereen. Onze producten zorgen het hele jaar door voor gezond en comfortabele lucht in huis. Prettig om in te ademen én goed voor je gezondheid! De producten van Duux zijn ware interieurstukken en gaan perfect op in iedere ruimte. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: onze producten zijn inmiddels in meer dan 30 landen te koop. En daar zijn we best een beetje trots op :-).