Klikkie lanceert exclusieve box met album en foto abonnement

Eindelijk dat fotoalbum maken? Klikkie helpt jou dit jaar met je goede voornemens met een exclusieve gift box met foto abonnement.

Een fotoalbum is en blijft het meest ontroerende boek in de kast. Toch blijkt het in de praktijk lastig om bij te houden: het staat niet voor niets vaak op het lijstje van goede voornemens. Klikkie, de fotoservice waarmee je maandelijks je favoriete foto’s afgedrukt thuis krijgt, heeft daarom een oplossing. De nieuwe luxe klikkie box bevat een stijlvol fotoalbum, washi tape om je foto’s in te plakken, witte pen om anekdotes toe te voegen en een activeringscode om een jaar lang iedere maand de 10 mooiste foto’s afdrukt thuis te ontvangen. Zo kun je gemakkelijk een fotoalbum bijhouden dat in (emotionele) waarde blijft stijgen.

Makkelijk
Met de klikkie gift box met jaarabonnement maak je het jezelf gemakkelijk om je aan je goede voornemen te houden. Creëer een mooi album van je kinderen door maandelijks de leukste foto’s te bestellen en in te plakken. Of maak nu eens echt een reisalbum waar je met plezier herinneringen op kan halen aan je vakanties en weekendjes weg. Met de herinneringsservice van klikkie vergeet je geen moment meer!

Inhoud klikkie gift box
• Maandelijks (voor een heel jaar) je 10 mooiste foto’s afgedrukt en thuisgestuurd;
• het luxe en stijlvolle klikkie fotoalbum met 40 zwarte pagina’s, waardoor je foto’s er nog meer uitspringen;
• een speciale pen waarmee je teksten op de zwarte pagina’s kunt schrijven;
• rolletjes washi tape om je foto’s mee in te plakken.

Wil jij dit jaar eindelijk dat album maken of ken je iemand waar dit een perfect cadeau voor is? De box, inclusief jaarabonnement, is te bestellen op klikkie.nl. Voor €99,95 heb jij aan het einde van het jaar je langverwachte album bij elkaar, en het kost je maar een paar minuten per maand!

Over klikkie
Klikkie werd in 2017 opgericht door vrienden Jeffrey Dorrestijn (36, CEO) en Uri Roos (39, CTO), twee Amsterdamse ondernemers die het jammer vinden dat foto’s van belangrijke momenten op je smartphone zelden bekeken worden en vergeten geraken. Vorig jaar zette klikkie zijn eerste stappen in België. Intussen wordt de service aangeboden in heel Europa.

www.klikkie.nl

Noot voor de pers, niet voor publicatie: Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je terecht bij Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06-4480 2699.