Klassiek modeconcept in/voor een nieuw jasje

Before 7am – Collar your style

Als vrouwen zich iedere keer moeten verkleden op het moment dat ze van rol wisselen zou het leven één grote modeshow zijn. Leuk, maar niet duurzaam en best vermoeiend. Modelabel Before 7am brengt daarom een serie afneembare kragen op de markt waarmee vrouwen sterke en originele looks kunnen creëren zonder dat zij van outfit hoeven te veranderen. De afneembare witte kragen zijn gemaakt van organisch katoen, voelen heerlijk comfortabel en blijvenmooi; geen vluchtige modetrend, maar een tijdloos accessoire dat je het hele jaar kan dragen en combineren.

Before 7am is een Berlijnse modestudio, opgericht door de Nederlandse Annabel Kleyweg. Zij wil vrouwen aanmoedigen om hun veelzijdige karakters te uiten, zonder dat zij het gevoel hebben dat zij hun eigen persoonlijkheid moeten verstoppen onder de laatste modetrends. De eerste Before 7am collectie bestaat uit 7 afneembare, witte, kragen die moeiteloos te combineren zijn met stukken uit je kledingkast.  Een klassiek modeconcept, vertaald naar de vrouw en haar leven van nu.

Van Lady Boss tot Audrey Hepburn
De afneembare witte kragen zijn gemakkelijk aan een outfit toe te voegen en bieden ontelbare creatieve styling mogelijkheden.  Onder een jasje voor een geraffineerde office look, upgrade een tank top met een kraag of ga voor klassiekàla Audrey Hepburn gecombineerd met je favoriete Little Black Dress.

Annabel Kleyweg | PR Matters

Before 7am
De naam Before 7am staat voor dat magische moment in de vroege morgen wanneer de wereld nog niet beïnvloed is door de regels en de routine van de dag. Het is het moment waarop je de wereld even ziet zoals jij ‘m wilt zien en bent wie jij wilt zijn.

De Before 7am afneembare kragen zijn tussen de €35,- en €39,- en te bestellen op https://www.before7am.co/.

 

 

 Annabel Kleyweg