His and Hers fietstassen zomer 2019 – it’s a match!

Samen de paden op en de lanen in deze zomer of is het vooral werk dat de klok slaat? Wat je deze zomer ook gaat doen, kies voor een fietstas die echt bij je past. New Looxs laat zien hoe stijlvol de ‘his & hers’ fietstassen anno 2019 zijn. Deze twee ‘setjes’ vormen samen in ieder geval een goede match!

His & Hers – sporty chic voor iedere dag van de week

Hers – Folla Bari schoudertas

De Folla Bari schouder- annex fietstas kan tevens gebruikt kan worden als compacte weekend- of sporttas. De schouderband is verstelbaar en naast een groot hoofdvak heeft de tas ook enkele praktische kleinere vakken. Je neemt gemakkelijk een A4 schrijfblok, broodtrommel en kleinere spulletjes mee. Uiteraard heeft de tas ook reflectie zodat je veilig in het donker kunt fietsen. De fietshaken berg je na gebruik op in het ritsvak. New Looxs Folla Bari €49,95.

His – Utah schoudertas
De superruime en flexibele Utah schoudertas van waterafstotend polyester is zowel achterop de fiets als op de voordrager te bevestigen. De stoere en multifunctionele tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband en is aan beide zijden voorzien van reflecterend logo. New Looxs Utah € 59,95.

His & Hers – 9 to 5 business casual

Hers – Postino Grey schouder/laptoptas
Of je nou een bestuursvergadering hebt of een gewone dag op kantoor, deze Postino Grey schoudertas is je compagnon. Professioneel, multifunctioneel en altijd in stijl. De schoudertas met retro details heeft namelijk een speciaal vak voor je laptop, handige opbergvakken en een verstelbare schouderband. De Postino, gemaakt van waterafstotend polyester, heeft fietshaken die je subtiel in een ritsvakje kan opbergen. New Looxs Postino Grey € 59,95.

His – Sports Messenger schouder/laptoptas
De Sports Messenger combineert sportief met functioneel, want deze schoudertas is gemaakt van waterafstotend Polyester met een extra regenhoes. Binnenin de tas zit een gepolsterd laptopvak en bovenop de klep heeft de tas een ritsvak. Daarnaast heeft de tas nog 2 extra (rits)vakken en veilige reflectie. De tas heeft Rixen & Kaul haken die zijn weggewerkt in een ritsvak en een afneembare schouderband.  New Looxs Sports Messenger € 68,95.

New Looxs, sinds 1948
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.