Hi, Ha, Herfst in de tuin: sneller snoeien, planten en blazen met WOLF-Garten!

Hi, Ha, Herfst in de tuin: sneller snoeien, planten en blazen!  

WOLF-Garten maakt tuinieren gemakkelijker & leuker

Wie een groene tuin heeft, weet dat de tuin nooit af is. En dat is eigenlijk ook het mooie; ieder seizoen heeft namelijk ook zo zijn charmes. WOLF-Garten maakt alle tuinklusjes voor het najaar wat comfortabeler. Met deze drie hulpmiddelen weet je zeker dat de tuin zo helemaal klaar is voor een mooi najaar.

  1. Automatische bollenplanter

Deze automatische bollenplanter van WOLF-Garten maakt het leven net iets gemakkelijker. Wil je in het voorjaar een prachtige bloemenzee in je tuin, dan moet je dit najaar al bollen planten. Met de FH-N automatische bollenplanter van WOLF-Garten plant je bollen met een diameter tot 6 centimeter. Druk de handgreep in en de aarde laat zich gemakkelijke verwijderen en de bol wordt geplant. Aan de buitenkant wordt de diepte nauwkeurig aangeduid. Houd voor grotere bloembollen (tot 5 centimeter) een diepte van 15 centimeter aan en voor kleinere een diepte van 7 tot 10 centimeter onder de grond. De lichtgewicht (350 gram) FH-N van WOLF-Garten heeft een adviesprijs van € 10,95.

  1. Draadloze bladblazer voor droog én nat blad

Zowel in het late najaar als het vroege voorjaar een uitkomst; een handzame accu bladblazer met power. Deze WOLF-Garten bladblazer heeft twee blaaspijpen: één voor droog en één voor nat blad. De brede blaaspijp is inclusief vervangbare bladschraper, handig voor als nat blad al even ligt. De verwisselbare, krachtige, 72V accu bladblazer is ook te gebruiken in combinatie met andere 72 V WOLF-Garten gereedschappen, zoals de heggenschaar, trimmer en grasmaaier. De 72V LI-ION Power bladblazer heeft een adviesprijs van € 349,95 en dat is inclusief 72 V accu en snellader. Binnen 60 minuten is de accu weer volledig opgeladen.

  1. Herfstboeket uit eigen tuin

Geniet ook binnen van het najaar met een herfstboeket uit eigen tuin. Dankzij de RR2500 snoeischaar knip je (bijna) moeiteloos de takken af en zorg je er tegelijkertijd voor de plant gezond blijft. De WOLF-Garten RR2500 heeft een anti-kleefcoating zodat er geen bacteriën op de bladsappen komen en dankzij de superscherpe messen genezen de takken sneller. De RR2500 is een Comfort  Plus snoeischaar omdat het een ergonomische greep heeft met soft inleg en doordat de snijhoek 30 graden is hoef je minder kracht te zetten. De WOLF-Garten RR2500 Comfort Plus heeft een adviesprijs van € 19,95.

Kijk voor meer informatie op www.wolf-garten.nl.

Over WOLF-Garten
Een eye-catching gele wolfskop op een rode achtergrond: al generaties wordt dit bekende beeldmerk geassocieerd met gedegen tuingereedschap. Precies zoals de Duitser August Wolf voor ogen had toen hij 1922 het inmiddels wereldwijde bekende tuinmerk oprichtte. Vandaag de dag bieden ze een brede range tuinproducten voor alle seizoenen; van bollenplanter en grasmaaier tot sneeuwschuiver. Sinds juli 2017 combineert MTD Products de distributie van de tuinmerken Robomow, WOLF-Garten, Cub Cadet en de andere MTD merken. MTD heeft haar hoofdkantoor in Cleveland, Ohio en heeft wereldwijd meer dan 10.000 werknemers in 183 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Rosmalen.