Cabin proof handbagage voor kinderen – Cabinmax

Want slim en stijlvol reizen kun je niet vroeg genoeg leren

Een vliegvakantie met kinderen is niet alleen om de bagageregels best wel een uitdaging. Cabinmax maakt het voor iedereen gemakkelijker om het maximale mee te nemen en toch aan de regels te voldoen. De Cabinmax trolleys en tassen voor kinderen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook praktisch ingedeeld, licht van gewicht en ‘cabin proof’ bij vrijwel iedere vliegtuigmaatschappij. Om te voorkomen dat speelgoed 44 rijen verder terecht komt maakte ze ook een handige Playtray. Bon voyage!  

Cabinmax Kinder Trolley annex rugzak met Travel Teddie de beer

Soms wil je gewoon een stoere rugzak en soms gewoon relaxed rollen. Dat kan met de Cabinmax trolley annex rugzak met superzachte teddybeer. De tas weegt slechts 1 kilo, meet 50x34x20 centimeter en heeft een pakcapaciteit van 34 liter. De cijfers spreken voor zich, inpakken en wegwezen! De Cabinmax Beer Trolley is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen op bol.com ( € 49,95)

Cabinmax Metz Emoji trolley annex rugzak voor tieners

Een tas bomvol coole emoji’s die maar 0,6 kilo weegt. Met deze stoere trolley annex rugzak hoef je geen vreemde taal te spreken:  de universele emoticons zeggen alles. De slim vormgegeven tas meet 45x35x20 cm en heeft een capaciteit van maar liefst 30 liter. Verder is de tas gemaakt van het sterke 600D polyester, wat hem ontzettend duurzaam maakt. De Cabinmax Metz Emoji is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen op bol.com ( € 49,95)

Cabinmax Metz Balloons voor dromers

Voor kinderen die dromen van verre reizen en te gekke avonturen: deze rugtas met kleurige luchtballonnen kun je gewoon als rugzak maar ook als volledige handbagage gebruiken. De rugtas weegt maar 0.6 kg, waardoor je zoveel mogelijk van je eigen spullen mee kan nemen in het vliegtuig, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra kosten. De Cabinmax Metz Balloons is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen op bol.com ( € 39,95)

Cabinmax Metz Oranje voor een weekendje weg

Deze lichtgewicht rugzak is ideaal voor een weekend weg maar ook geschikt als handbagage in het vliegtuig. De afmetingen van de Metz zijn 55x40x20 cm, en hij weegt maar 0.6 kg. De capaciteit van de tas is maar liefst 44 liter! Verder is de tas gemaakt van het sterke 600D polyester, wat hem ontzettend duurzaam maakt.  De Cabinmax Metz Oranje  is verkrijgbaar in diverse kleuren op bol.com ( € 39,95)

Cabinmax Playtray: lekker spelen

Dankzij de Playtray kunnen kinderen rustiger met Lego, potloden en speelgoedautootjes spelen vanuit hun vliegtuig- of autostoel. De Tray bevestig je eenvoudig aan de stoel voor je en heeft handige zijvakken en een bekerhouder. De afmetingen van de Play Tray zijn 6x33x22 cm, en de opstaande rand is 3 cm hoog. De scheurvaste stof, waarvan de Playtray is gemaakt, zorgt ervoor dat er

geen scheuren of andere beschadigingen zullen ontstaan. De Cabinmax Playtray is verkrijgbaar op bol.com ( € 29,95)

Cabinmax Tasman  Sporttas annex rugzak voor profvoetballers in de dop

Weerbestendig, superruim en een speciaal vak voor schoenen en/of natte spullen. De kleuren: zwart met oranje accenten. De tas voor toekomstige profvoetballers dus. Je draagt de Tasman als gewone sporttas of als comfortabele rugzak wanneer je lange afstanden moet lopen. De Tasman is gemaakt van waterafstotend materiaal en meet slechts 35x55x20 centimeter. Riemen vast, let’s go! De Cabinmax Tasman is verkrijgbaar op bol.com ( € 74,95).