Extravagante design tuinslang

Waarom genoegen nemen met gewoon?

Waarom zouden we alles laten zoals het was? We kunnen het leven nog veel leuker maken. Garden Glory geeft de final touch aan onze (moes)tuinen met deze extravagante tuinslang. Het van oorsprong Zweedse merk wil het alledaagse leven meer kleur en stijl geven met buitenproducten die onverwacht verrassend zijn. De Garden Glory tuinslang is verkrijgbaar in diverse uitgesproken kleuren en is te combineren met verschillende mondstukken en ophangmodules die het extra persoonlijk maken. Garden Glory is in Nederland te koop bij label32.nl.

Bij fashionista´s met groene vingers en hippe moestuinhouders zal het liefde op het eerste gezicht zijn. De Garden Glory tuinslangset heeft een ophangmodule in de vorm van een trendy gewei of met een sierlijke boog. Je kan kiezen uit 9 verschillende mondstukken in bijpassende kleuren of met zebra print. De Garden Glory tuinslang is verkrijgbaar in 7 tinten: Candy Crush roze, Graceful Rock zilver, Carribean Crazy turquoise, White Snake wit, Black Swan zwart, Golden Glory goud en Yellow Fellow geel.

Verkoopinformatie
Garden Glory is in Nederland te koop bij Label32.nl. Een complete set begint bij een adviesprijs van € 293.

De tuinslang heeft een adviesprijs van €155, met uitzondering van de gouden versie want die is € 179. Mondstukken variëren in prijs, afhankelijk van de kleur, tussen de € 68 en €150. De ronde ophangmodule is € 70 en het gewei kost € 380