Happy Home! Deze ETNA Retro koellijn geeft de keuken kleur

Duurzaam, slim en budgetproof

Het retro design van toen met de duurzame en slimme technieken van nu: de ETNA Retro collectie koel- en vriesproducten geeft je huis kleur. In de jaren ’60 was de keuken vooral functioneel en efficiënt. Nu is het de centrale plek in huis waar we gezond koken, gezellig eten en urenlang praten met familie en vrienden.  We experimenteren met ingrediënten en mixen vintage stukken met de industriële look. De nieuwe ETNA Retro lijn past dan ook perfect in deze manier van leven.  Duurzame (A++) koeloplossingen met superhandige functies in een retro jasje. Dankzij het design én de verschillende formaten en kleuren is deze eyecatcher ook  gewild in de woon- en werkkamer.

ETNA Retro tafelmodel 90 cm
Het stoere handvat, de ronde vormen en de sprekende kleuren geven dit tafelmodel de hippe retro look. Ondanks de compacte afmeting biedt dit tafelmodel met 123 liter inhoud veel opbergruimte dankzij de efficiënte indeling met drie legplateaus en een ruime groentelade. Dit model is met haar A++ energielabel bovendien duurzaam en goedkoop in verbruik. Dankzij de heldere LED-verlichting heb je overal goed zicht op wat er  in de koelkast ligt. Verkrijgbaar in zwart, beige, mintgroen en pastelblauw. Verkoopadviesprijs € 349,-.

ETNA Retro koel/vriescombinatie 154 en 194 cm
Deze blikvanger is een ‘beauty met brains’.  Onder het Retro uiterlijk zit namelijk een hypermoderne en duurzame A++ koel- en vriescombinatie met een Multiflow 360˚ systeem, dat de voedingswaren in alle vakken zo langer vers houdt.  Zo blijft de temperatuur in de ZeroZone lade perfect altijd rond de 0˚, ideaal voor vlees en vis. Voor extra lang houdbare verse groenten en fruit beschikt de combinatie over een grote CrispZone lade met vochtigheidsregeling. Het ruime vriesgedeelte beschikt over een FastFreeze en zelfs een XtremeFreeze functie. Met het luxe Touch Control bedieningspaneel kunnen alle functies van zowel het koel- en vriesgedeelte eenvoudig bediend worden. De koelvriescombinatie is verkrijgbaar in 194 centimeter met een koelgedeelte van 222 liter en een vriezerinhoud van 90 liter in zwart en beige. Daarnaast presenteert ETNA ook een A+++ model met een hoogte van 154 cm, deze is  verkrijgbaar in rood, zilver, beige en zwart en heeft een koelgedeelte van 229 liter en een vriezerinhoud van 29 liter. Verkoopadviesprijs model 154 cm  € 749,- model 194 cm € 1.129,-.

De ETNA Retro lijn is te koop bij keukenspeciaalzaken en online winkels.

Sinds 1856 een ‘household name’
ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. ETNA staat voor kwaliteit, moderne functionaliteit en tijdloos Nederlands design.

Voor meer informatie kijk eens op www.etna.nl.