DUUX Aura muggenvanger met UV-licht: van Grrr naar Zzzzz

‘Dzzzzzz’ bij je oor. ‘Zoemmmmm’ bij je enkels. ‘Grrrr!’ als jij uit bed springt om die mug bij zijn lurven te pakken. Vergeet dat allemaal deze zomer want Duux introduceert de Aura,  een elektrische muggenvanger die ook werkt op een USB aansluiting. De stijlvol vormgegeven Aura trekt muggen met haar zachte blauwe UV-licht aan en vervolgens worden ze met de slimme en krachtige ventilator het apparaat ingetrokken. Het superstille en energiezuinige apparaat is veilig te gebruiken voor een optimale en gezonde nachtrust.

De Duux Aura kost € 39,99 en is vanaf half juni verkrijgbaar bij oa. Mediamarkt, Bol.com, Coolblue, Fonq.nl, VTWonen, Expert en BCC.

www.duux.nl

Duux
Het Nederlandse Duux is al twintig jaar de specialist op het gebied van luchtbehandeling. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: het merk is inmiddels in zo’n 30 landen te koop. Het is de missie van Duux om bij te dragen aan ons welzijn door het ontwikkelen van producten die voor de beste luchtkwaliteit zorgen én natuurlijk vormgegeven zijn. Vriendelijk en duurzaam in gebruik en met oog voor detail vormgegeven. De nieuwe Duux collectie is in Nederland onder meer verkrijgbaar bij MediaMarkt, Fonq.nl, Bol.com, VTWonen.nl en Coolblue.