De biologische supermarkt als personal health coach

De biologische supermarkt Ekoplaza gaat Nederlanders faciliteren in een gezondere duurzame leefstijl die bij hen past en bewijst dat dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten kan. Hoewel gezond leven wel een trend is, blijkt uit recente cijfers van het CBS dat ruim 40% van de Nederlanders last van overgewicht heeft.

Ekoplaza organiseert in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken waarbij 4 thema´s centraal staan: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten.

Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer zijn de ambassadeurs die de hoofdrol spelen in de Gezonde Leefstijlweken van Ekoplaza. Met informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties bundelt Ekoplaza op een positieve manier wat de voordelen zijn van een gezondere leefstijl voor mens en natuur.

Heel Nederland meer energie
Erik Does, directeur van Ekoplaza, licht toe dat de biologische supermarkt het als haar taak ziet om mensen te faciliteren in een gezonder leven. ´Het is onze missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Mensen voelen zich beter en krijgen er meer energie door. Met dit initiatief verlagen we de drempel naar een gezonder en duurzamer leven.’

Voor meer informatie over de Gezonde Leefstijlweken ga naar www.ekoplaza.nl