‘Clutch’ voor aan je fietsstuur voor light travelling

Veilig, praktisch en lekker licht

In dit compacte stuurtasje van New Looxs passen je telefoon, sleutels en een bankpasje. Dan heb je je handen vrij en heb je toch alle belangrijke zaken bij de hand. Veilig, praktisch en het fietst lekker licht!  Handig als je even snel de stad in fietst, een blokje om gaat of wanneer je juist bepakt bent met andere grote tassen.

De New Looxs Handlebar Bag Small heeft een consumentenadviesprijs van €24,95 en is te koop bij geselecteerde fietsspeciaalzaken door heel Nederland.

New Looxs, sinds 1948 
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, samples en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met PR Matters: Barbara Willems  – 06 –4480 2699 – barbara@prmatters.nl of neem een kijkje op de online perskamer van New Looxs: newlooxs.pr.co