Hotel Piet Hein en Rivièra Maison: slapen in Amsterdam Loft Style

Twee Nederlandse merken op één kussen, daar slaapt een engeltje tussen

Hotel Piet Hein is het eerste hotel van Amsterdam dat volledige aangekleed wordt door lifestylemerk Rivièra Maison. Het boutique hotel aan het Vondelpark kan vanaf deze week al 30 van de 80 kamers aanbieden in de stijlvolle Amsterdam Loft Style. In maart 2018 zal de restyling van Hotel Piet Hein gereed zijn.

‘Twee Nederlandse merken met internationale allure, oog voor detail en de ambitie om het leven comfortabeler te maken. Deze overeenkomsten gaven voor ons de doorslag om met Riviera Maison te gaan werken,’ legt Martin van Noord, manager van Hotel Piet Hein, uit.

Briefing
De briefing van Hotel Piet Hein was kort: vertaal de rijke historie van het hotel en de dynamiek van Amsterdam naar een interieur dat tegelijkertijd rust en gastvrijheid uitstraalt. Rivièra Maison liet zich bij het ontwerp van de kamers inspireren door stoere Amsterdamse loft woningen. De sfeer van de kamers is daarom sober en modern qua kleuren maar rijk aan materialen en details. Omdat rust één van kernelementen moest zijn werd het eveneens Nederlandse merk Nilson benaderd voor het ontwerp en de productie van de bedden. De handgemaakte bedden van natuurlijke materialen maken de totale klantervaring compleet.

En meer
Gasten van het hotel kunnen de meubelen en decoratie op de kamer aanschaffen in de nabijgelegen Rivièra Maison winkel aan de van Baerlestraat. Daarnaast zullen Riviera Maison en Hotel Piet Hein samen ook andere events en promotionele activiteiten organiseren voor gasten en klanten.

Over Hotel Piet Hein
Hotel Piet Hein is een luxe boutique hotel gevestigd aan het Vondelpark, middenin het levendige centrum van Amsterdam. De hartelijke service, het stijlvolle decor en de A-locatie zijn voor gasten vanuit de hele wereld redenen om voor Hotel Piet Hein te kiezen. Het hotel beschikt over 80 kamers met uitzicht over het Vondelpark of de stijlvolle stadstuin

www.hotelpiethein.nl