3-in-1 Tuinschaar – Tot in de puntjes verzorgd!

Accuschaar voor verzorging van buxus, gras en contouren

WOLF-Garten weet hoe het werkt in de tuin. Je wilt alles het liefst tot in de puntjes verzorgd, maar ook tijd over hebben om ervan te genieten. Deze handige 3-in-1 set werkt op een sterke accu en heeft drie verschillende opzetstukken. Hiermee kunnen een buxusplant, het gras én vormstruiken eenvoudig worden bijhouden. Met een volle accu kun je zo’n 50 minuten werken. De accuschaar is licht van gewicht en heeft een comfortabel handvat.

De WOLF-Garten Li-ion Power Finesse 50 accuschaar heeft een duurzame lithium-ionen accu van 3,6 Volt, drie opzetstukken en een oplader. De schaar weegt slecht 500 gram en is voorzien van een soft grip handvat dat ook geschikt is voor kleinere handen. De fraaie verpakking dient tevens als oplaadstation. Met een laadtijd van slechts 4 uur is de accu weer op vol vermogen.

De WOLF-Garten Li-Ion Power Finesse 50 set heeft een verkoopadviesprijs van € 99,95 en is te koop bij tuinspeciaalzaken en webwinkels door heel Nederland. Kijk op www.wolf-garten.nl voor meer informatie.

 

5 Tips voor buxusverzorging

De buxus is een buitengewoon weerbare, krachtige en toch weinig eisende plant. De beste periode om een buxus te planten is in maart/april en oktober/november.

1. De buxus groeit het beste op een kalkhoudende, leemachtige grond die goed doorlatend is.

2. Snoeien? Hoe vaker, hoe beter. Dus het liefst vierwekelijks, maar:

3. Snoei de buxus alleen in het hoogseizoen: van april tot september, als de zon weg is.

4. Hoe vaker de buxus wordt gesnoeid, des te meer water hij nodig heeft.

5. Geef de buxus bij warm weer dagelijks water en dan het liefst ’s avonds.

Noot voor de redactie Voor meer informatie neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06-4480 2699. Om direct beeld te downloaden ga naar http://wolf-garten.pr.co/