Lady Plus Fashion Spring ’16 – Hello, Marilyn Monroe!

2_RavishingTL_F_300

De tijdloze glamour en het altijd-zomer-gevoel van Palm Springs zijn de inspiratiebron van deze nieuwe voorjaarscollectie van Lady Plus Fashion. Luxe, vrouwelijk en comfortabel dankzij de slimme snit en hoogwaardige materialen. Ook deze collectie bewijst weer dat vollere vrouwen zich niet moeten verstoppen in opvallende kleding maar hun vormen juist moeten omarmen. Lady Plus Fashion fan Eva Van der Gucht koos uit deze collectie al de zeegroene jurk voor haar ´upcoming events´.

Miss Summer ´16
De okergele Ciara jurk is zowel voor feestelijke als zakelijke gelegenheden te dragen met een verleidelijke pump of sandaaltje. Dankzij het detail in de taille kleed het model mooi af en zit de jurk zacht en comfortabel. De Ciara is behalve in okergeel ook in terracotta verkrijgbaar in de maten S (40/42) tot en met 2XL (56/58) en kost € 129,95.

All day/night long
De zeegroene Ravishing jurk is een wikkeljurk en heeft gewoon een mooie getailleerde snit. De kanten mouwtjes geven de jurk een glamorous uitstraling en zijn gemaakt van comfortabel elastisch kant. De Ravishing dress uit de nieuwe voorjaarscollectie is verkrijgbaar in de maten S (40/42) tot en met 2XL (56/58) en kost € 149,95.

LadyPlusFashion.com
De gemiddelde vrouw in Nederland heeft maat 42 staat op het internet. Alleen: geen enkele vrouw is gemiddeld, iedere vrouw is anders en op haar manier verleidelijk. Meriam Boldewijn, oprichter van webshop LadyPlusFashion.com, pleit voor het opnemen van je maten voordat een kledingstuk gekocht wordt. De goede maat en de accenten op de juiste plaatsen, dat is het geheim. De modellen op LadyFashionPlus.com zijn het toonbeeld van elegante vrouwelijkheid en zelfbewustzijn. De webshop biedt een modieuze collectie jurken, tops en broeken in de maten S (40/42) tot en met 2XL (56/58).