Van tuinfeest tot tropisch tripje: 6 zomerse musthaves

Of je deze zomer nou doorbrengt in eigen tuin of een tropische bestemming opzoekt; kleur en vrolijkheid voelen zich overal thuis. Met deze praktische items haal je het maximale uit de zomertijd.  

  1. BergHOFF keramische barbecue en oven in olijfgroen

Deze keramische barbecue en oven in olijfgroen is er in een kleine (33cm doorsnede) en grote uitvoering (58cm doorsnede). Welk formaat je ook kiest, met deze BergHOFF keramische barbecue en oven is het iedere avond een culinair feest in de tuin. Van bakken en braden tot koken en roken: met deze allrounder heb je alle kooktechnieken zo onder controle. De ketelvormige, keramische behuizing zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie en een goede isolatie. Dit is belangrijk wanneer je lang op een lage temperatuur wil koken of juist op hele hoge temperaturen wil bakken. Met de ventilatiekap en de thermometer in de deksel kunnen de luchttoevoer en temperatuur nauwkeurig geregeld worden.

De BergHOFF keramische barbecue en oven in groot formaat (hoogte 120 cm, doorsnede 58cm) heeft een verkoopprijs van €1.269,00. De kleinere versie (hoogte 57cm, doorsnede 33cm) is €359,00. www.berghoffworldwide.com

  1. Serveer je BBQ gerecht in stijl met dit multifunctionele bord

Met dit ovaalvormige bord met uitneembaar snijplankje van bamboe presenteer je op een elegantie manier een stukje vlees, vis of kaas aan je gasten. Dit bord uit de LEO collectie van BergHOFF is geschikt voor zowel buiten als binnen en is dankzij de neutrale kleuren goed te combineren met andere serviezen.

Het BergHOFF ovaalvormige bord met bamboesnijplank heeft een verkoopprijs van €29,95. www.berghoffworldwide.com

  1. Lexon mini design speakers voor in, naast en zelfs onder water

Maestro, muziek! In de tuin, op het strand of zelfs in het zwembad, de Lexon Mino X Outdoor speelt jouw favoriete muziek waar je maar wilt. Zelfs tot 2 meter onder water kun je nog al snorkelend muziek luisteren dankzij de waterproof behuizing. Dankzij de felle zomerse kleurtjes is hij bovendien overal goed zichtbaar. De Mino X Outdoor is slechts 4 cm hoog dus past gemakkelijk in je strandtas of zelfs je handtas. De verkoopprijs van de Mino X Outdoor is €39,99. www.prefix-design.com    

  1. Cabin Max Stowaway – ‘Free underseat bag’ rugzak

Super efficiënt, geld besparend en ruim: beter wordt het niet als het om vliegtuigbagage gaat. De Cabin Max Metz Stowaway is een rugzak die tot op de millimeter slim in te pakken is en dankzij zijn afmeting toch mee mag als ‘free underseat bag’ bij Ryanair. Bij alle maatschappijen wordt de tas bovendien geaccepteerd als tweede handbagage item dat je mee mag nemen naast een rolkoffer. De lichtgewicht rugzak heeft verschillende organisatievakken aan de voorzijde en het grote hoofdvak is bijna helemaal open te ritsen zoals bij een koffer. De Cabin Max Metz 20L rugzak is te koop bij Bol.com en kost € 34,95. www.bol.com

  1. ‘Facetime’ in de jacuzzi

Deze opblaasbare jacuzzi voor in de tuin is voorzien van twee relaxte ligbedden zodat je gezellig ‘face to face’ zit. De tweepersoons Infinite Spa 1000 Square Luxe is een compacte home spa met een inhoud van 1.000 liter en een afmeting van 198×198 cm. Met 110 jets in de zijkanten en 30 in de luchtbedden is het heerlijk ontspannen samen. De zandkleurige buitenzijde en het parelwitte interieur onderstrepen de luxueuze uitstraling van de Infinite Spa.

De Infinite Spa 1000 Square Luxe is €569,00, kijk voor meer informatie op www.outsideliving.com.

  1. Klik klak, klaar is je vakantie album

Tijdens de zomermaanden maken we nog meer foto’s dan anders: we gaan op vakantie, dagjes uit en organiseren gezellige dingen samen. Zorg er voor dat de leukste herinneringen niet (weer) eeuwig op je smartphone blijven staan. Het gemakkelijkste is om iedere maand de 10 leukste foto’s thuis te laten bezorgen en meteen in te plakken. Dit kan met een klikkie fotoabonnement met luxe album gelukkig; je neemt een 3 of 12 maanden abonnement compleet met album, speciale pennen en tape. Easy does it!

Een klikkie abonnement met album is te koop vanaf €49,95 en te bestellen op www.klikkie.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en beeldmateriaal neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via
barbara@prmatters.nl of bel 06- 4480 2699.