Deze BergHOFF messen geven ‘zest’ aan je keuken

De messen uit de Leo collectie van BergHOFF zijn gemaakt voor thuiskoks die niet op zoek zijn naar grappige gadgets maar een visueel simpel, functioneel product waarderen. Deze kruiden-, groente- en kaasmessen uit de LEO Collectie geven dan ook iedere dag ‘zest’ aan je keuken.

Wie is Leo? Leo gaat over een jonge en speelse kok die gek is op eenvoudig maar slim kookgerei. Een moderne persoonlijkheid die houdt van combineren, nieuwe kooktechnieken uitprobeert en altijd een persoonlijk tintje aan een gerecht weet te geven.

Leo klein koksmes met kruidenstripper – 14 cm in blauw

Dit multifunctionele koksmes komt iedere dag wel van pas in de keuken. Met de fijne openingen aan het begin van het lemmet kun je verse kruiden in een mum van tijd strippen, zoals rozemarijn en tijm.
BergHOFF Leo koksmes klein € 10,95

Leo groentemes met zester – 11 cm in mintgroen

Een prachtige krul van limoen, citroen of komkommer; hoe doen ze dat toch? Met deze groentemessen met ‘zester’ lukt het iedereen. De rij kleinere openingen is voor het maken van zest van citrusvruchten.
BergHOFF Leo groentemes € 9,95

Leo kaasmes – 13 cm in roze

Gewoon als tussendoortje, bij de lunch of als dessert: een stukje kaas kan op ieder moment van de dag. Dankzij de openingen in het kaasmes blijft de kaas niet plakken, ideaal voor een heerlijk stukje brie of camembert. Say cheese! BergHOFF Leo kaasmes € 9,95

BergHOFF

BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en distribueert die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Haar passie voor koken en oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en beeldmateriaal neem contact op met Barbara Willems via barbara@prmatters.nl of bel 06- 4480 2699.